izrada akvarijuma

Morske ribice

Morski akvarijum

Pored neizbežnih nemo ribica_klovn riba, Morski Akvarijum Studio ReefrooM Vam po uzoru na svetske trendove nudi ekskluzivne i nestvarne morske ribice čije se boje i oblici ne mogu opisati rečima.

Za razliku od slatkovodnih akvarijuma

Gde su akvarijumske ribice u centru paznje, lepota živog morskog sveta osigurava da ribe koje nastanjuju Morski akvarijum budu samo jedan deo vašeg malog kućnog mora koje prosto puca od života. Šarenilo i oblici morskih riba se nikada neće meriti sa jednostavnošću slatkovodnih rodjaka i zato su samim tim stvar prestiža u svojoj posebnosti i autentičnosti.

Morske ribice

Osim Klovn ribica Popularne su i druge Koralne Reef ribe prejakih i predivnih boja iz porodica Tang fish, Angel fish, Wrasse, Damsel fish, Mandarin fish, Butterfly fish i mnoge druge koje krase svaki Morski akvarijum širom sveta.

Sa ponosom možemo da kažemo da smo u mogućnosti da vam ponudimo retke i agesivne morske ribe, naprimer: Ajkule, LionFish, Murine, TriggerFish, Parrotfish i ostale druge retke vrste.

Morske Ribice sa Havajskih ostrva

U našoj sirokoj ponudi imamo i Morske Ribice sa Havajskih ostrva, Velikog Koralnog Grebena Australije, Morske ribice sa Balija i Maldiva, kao i Ribe iz modrih dubina otvorenih okeana. Za razliku od standardnih slatkovodnih ribica, Morske ribice su dosta veće i agresivnije pa samim tim traže i više prostora, odnosno veći Akvarijum. Ali naprimer par nemo ribica_klovn riba možemo da držimo i u malom akvarijumu od samo 50ak litara jer je njihovo životno stanište u prirodi u proseku 50x50cm maksimalno.

Akvarijum Studio ReefrooM

Akvarijum Studio ReefrooM je svojim znanjem i iskustvom otvoren za svaku vrstu savetovanja oko kompatibilnosti željenih Morskih ribica za Vaš Morski akvarijum. Potrebno je samo da poželite a mi smo tu da Vam to i omogućimo